En unik personlig overfaldsalarm

 

 

 

Det produkt, der beskrives på denne hjemmeside er et igangværende udviklingsprojekt.

Projektgruppen kan kontaktes via E-mail på adressen bent@bentlis.dk 

 

 

Specifikationer

 

Basisenheden

 

L x B x Tykkelse:

70 x 20 x 7 mm

Triggersystem:  Kemisk, bestående af en tablet på 5 mm diameter. Tabletten opløses ved påvirkning af en vandholdig væske, hvorefter strømmen fra batteriet tilsluttes med en reed kontakt.
Kommunikationssystem:  Signalet sendes til alarmmodtageren via 900 MHz mobiltelefonsystemet, hvilket kræver et abonnement hos et mobiltelefonselskab
Positionsbestemmelse: Positionsbestemmelsen foretages samtidig på to forskellige måder. Udfra positionen på de sendemaster, der modtager signalet fra Silent Alarm foretages en matematisk beregning, der viser den omtrentlige position. En præcis stedbestemmelse udføres via det almindelige GPS system.
Vibrator:  En vibrator, som de der er kendt fra almindelige mobiltelefoner, giver et fem sekunder langt signal i det øjeblik alarmen udløses, og derefter 5 sekunder med 30 sekunders mellemrum
Lyd transmission: Da mikrofonen i Silent Alarm er anbragt i nogen afstand fra de talende personer, er den karakteristik og mikrofon kredsløbet tilpasset denne specielle situation.